Christmas Limited Edition: Soap Νο.3…Alabaster Snowball!!!

Christmas Limited Edition: Soap Νο.3…Alabaster Snowball!!!

Ακριβώς στην ώρα τους έφτασαν και φέτος τα ✨Christmas Limited Edition, σαπούνια ελαιολάδου✨ του Cat with Hat. Με ονόματα εμπνευσμένα από τα ξωτικά του Άη-Βασίλη δημιουργήσαμε τρία ξεχωριστά σαπουνάκια από τα πιο αγνά συστατικά για να τα δωρίσετε στους αγαπημένους σας ή για να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα ακόμα και στο μπάνιο σας!

Γνωρίζοντας ότι θα επιθυμούσατε να μας επισκεφτείτε, αλλά η κατάσταση δε το επιτρέπει, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε το συναρπαστικό κλίμα που επικρατεί στο ζεστό μαγαζάκι μας, δίνοντάς σας μία μαγική γεύση από τους χριστουγεννιάτικους μύθους…

Το πρώτο ξωτικό που κατέφτασε για να συναντήσει τον γκρί γάτο με το καπέλο είναι ο… Alabaster Snowball! Η αρμοδιότητα που καθόρισε ο Άη-Βασίλης για τo ξωτικό μας είναι η διαχείριση της λίστας «Naughty or Nice». Είναι μια πολύ υπεύθυνη θέση που απαιτεί οργανωτικότητα αφού διαχωρίζει τα ονόματα των παιδιών που θα λάβουν το παιχνίδι που επιθυμούν ως δώρο, εάν ήταν καλά μες στη χρονιά, και εκείνων που θα πάρουν ένα σακούλι κάρβουνα γιατί ήταν άτακτα και δυσκόλεψαν τους γονείς τους. Ο Alabaster όμως δεν αποτελεί κάποια τυχαία επιλογή για τη δουλειά αυτή, καθώς είναι το μοναδικό ξωτικό στο Βόρειο Πόλο με πτυχίο πανεπιστημίου και, μάλιστα, από την Οξφόρδη. Έχει αναπτύξει δε, ένα έξυπνο σύστημα που ενημερώνει την βαθμολογία Naughty or Nice για κάθε αγόρι και κορίτσι τέσσερις φορές το λεπτό! Εκείνοι που τον έχουν δει λένε ότι φοράει πάντα σκούρο πράσινο παλτό και παντελόνι ως το γόνατο, με ένα έντονο κόκκινο γιλέκο, λευκές ψηλές κάλτσες και παπούτσια με μια μεγάλη χρυσή αγκράφα. Η προσφορά του ως συνεργάτης του Άη-Βασίλη φάνηκε από την πρώτη χρονιά της πρόσληψής του, αφού τα δώρα δεν ήταν ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα από τα παιδιά. Έτσι, κάθε χρόνο κανένα παιδί που πρέπει να επισκεφτεί, δε μένει χωρίς δώρο (ή κάρβουνο) και το έλκηθρο απογειώνεται χωρίς επιπλέον βάρος. Την κολοσσιαία επιχείρηση οργανώνει αποκλειστικά με χαρτί και πένα και απαγορεύει ακόμα και στους μαθητευόμενούς του να χρησιμοποιούν υπολογιστή. Συμφωνούμε σίγουρα ότι είναι ένα περίεργο ξωτικό… κυρίως όταν μάθαμε πως χαλαρώνει οργανώνοντας…άχρηστες πληροφορίες όπως:

Οι Αμερικανοί τρώνε κατά μέσο όρο 18 στρέμματα πίτσας κάθε μέρα.
Το χτύπημα του κεφαλιού σε τοίχο καίει 150 θερμίδες την ώρα.
Το μαλλί της γριάς εφευρέθηκε από έναν οδοντίατρο…

Το σαπούνι ελαιολάδου Alabaster Snowball είναι ένα Χριστουγεννιάτικο σαπούνι σε κυπαρισσί χρώμα με μία λευκή επικάλυψη που του προσφέρει μια χιονισμένη όψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρούς και μεγάλους σε καθημερινή βάση. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και αν, από τους συνεργάτες του Άη-Βασίλη, επιλέξετε τον Alabaster Snowball θα σας χαρίσει μία αίσθηση μοναδικής φρεσκάδας! 

Share this post