Toner Προσώπου “Αγγούρι, Πράσινο Τσάι και Αλόη”

Toner Προσώπου “Αγγούρι, Πράσινο Τσάι και Αλόη”

Έχουν πιάσει για τα καλά πλέον οι ζέστες και η ίδια η καθημερινότητα στην πόλη, στη δουλειά, στα ψώνια επιβάλει μια νότα δροσιάς. Αυτή ακριβώς η αίσθηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε για ένα toner προσώπου με αγγούρι, πράσινο τσάι και αλόη.
Η σύνθεση του, κατά βάση, αποσκοπεί στην ενυδάτωση και καταπράυνση της επιδερμίδας μας, ειδικά στο πρόσωπο που είναι συνεχώς εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία. Είναι πολύ αποτελεσματικό για κουρασμένα μάτια, καθώς τα ξεπρήζει, μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Τα συστατικά του:

  • Νερό αγγουριού
    Έχει συσφικτικές και τονωτικές ιδιότητες. Το αγγουρόνερο, μοναδικό για τη δράση του στα πρησμένα μάτια, είναι ο λόγος που το τελικό μας προϊόν ενδείκνυται για το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Οι ιδιότητές του δεν περιορίζονται από τους διαφορετικούς τύπους δέρματος, ενώ συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας.
  • Πράσινο Τσάι
    Ένα ρόφημα γνωστό εδώ και αιώνες που έχει αποτελέσει  συστατικό πολλών μυστικών ομορφιάς. Διακεκριμένο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται για προστασία από τη γήρανση και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο ακνεϊκό δέρμα, ενδεχομένως λόγω των αντιφλεγμονοδών και αντιμικροβιακών του δράσεων.
  • Αλόη
    Το θαυματουργό αυτό φυτό με τις εξαιρετικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι άδικα. Συστήνεται σε εγκαύματα, εκδορές, στο έκζεμα, στην ψωρίαση και σε άλλες σοβαρές δερματικές παθήσεις. Διαθέτει επουλωτικούς παράγοντες και ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της που την καθιστούν κορυφαία επιλογή για εφαρμογές στο δέρμα, είτε με θεραπευτικό, είτε με αισθητικό σκοπό.

Αν μετά την έκθεση στον ήλιο το δέρμα σας «τραβάει» και δημιουργεί αίσθημα καύσου, ίσως χρειάζεται ένα άμεσο τονωτικό που θα το ξεδιψάσει και θα το αναζωογονήσει. Η καθημερινή του εφαρμογή, με τη βοήθεια ενός βαμβακερού pad στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, απομακρύνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα και συρρικνώνει τους ανοιχτούς πόρους, προστατεύοντας από την εισχώρηση παθογόνων μικροοργανισμών και προσφέροντας στην επιδερμίδα σας μια νεανική λάμψη.

Το toner Cat with Hat με αγγούρι, πράσινο τσάι και αλόη αποτελεί την ιδανική επιλογή για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος ή για ένα ψέκασμα φρεσκάδας στην παραλία!

Extra tip: Για ενισχυμένη αίσθηση δροσιάς, προτείνουμε να το φυλάτε μαζί με το νερό ή τα αναψυκτικά σας σε φορητό θερμομονωτικό δοχείο, ώστε να διατηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία.

Share this post