Προφίλ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία «Cat with Hat» γεννήθηκε επίσημα το 2015, από την Ελένη Μποφίλιου.

Οι πρώτες απόπειρες σύνθεσης καλλυντικών προϊόντων, όμως, τοποθετούνται πολύ πριν την επίσημη έναρξη της εταιρείας. Ως βασικός παράγοντας ενασχόλησης με την παρασκευή καλλυντικών αναγνωρίζεται η ιδιαίτερη αγάπη και το πάθος για δημιουργία, σε συνδυασμό με τη γνώση για τους θησαυρούς της φύσης. Σημαντική αφορμή στάθηκε και η παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων από την οικογενειακή επιχείρηση στην Κύθνο, καθώς τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνταν αρχικά ως πρώτες ύλες. Το αποτέλεσμα αυτών των πρωτόλειων προσπαθειών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού όλο και περισσότερος κόσμος αγκάλιαζε την ιδέα και τα προϊόντα.
Έτσι, αυτό που αρχικά ήταν όραμα έγινε σταδιακά και σχεδόν αβίαστα πράξη˙ ένα νέο brand καλλυντικών το… “Cat with Hat”.
Σε πρώτο στάδιο η προώθηση των προϊόντων γίνονταν μόνο μέσω διαδικτύου. Ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2016, πήρε σάρκα και οστά ένα εγχείρημα που αποτελούσε επιθυμία χρόνων. Στα σοκάκια της Χώρας της Κύθνου, ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο κατάστημα, αποκλειστικά με προϊόντα επωνυμίας “Cat with Hat”, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας. 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η βασική φιλοσοφία της εταιρείας ,την οποία θέτει και ως στόχο, βασίζεται στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης , στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και στην ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή.
Δίνεται έμφαση, επίσης, στο χειροποίητο, στη φαντασία και στην πρωτοτυπία.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Cat with Hat… Γάτα με καπέλο. Ή μάλλον… γάτος με καπέλο. Ο δικός μας γάτος, πηγή έμπνευσης του ονόματος. Φορώντας το καπέλο του, θυμίζοντας ήρωα παραμυθιού. Έναν ήρωα που θέλει να μας ταξιδέψει σε μέρη με όμορφες μυρωδιές, χρωματιστές δημιουργίες και φίλτρα ομορφιάς,  θυμίζοντάς μας πάντα να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.
Η αγάπη για τα παραμύθια δε θα μπορούσε να μην ήταν η βασική επιρροή για τον τίτλο και την ταυτότητα του brand.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Cat with Hat σας προσφέρει προϊόντα καθημερινής περιποίησης βασισμένα στη δύναμη της φύσης. Η αποδοτικότητα, η ασφάλεια και η δερματική συμβατότητα είναι αποτέλεσμα της εμπεριστατωμένης μελέτης, των πολλαπλών δοκιμών και των συνδυαστικών γνώσεων. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των καλλυντικών, δημιουργούμε φόρμουλες κάτω από τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας, καθώς και  όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, πραγματοποιούνται σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας.
Για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συστατικά, υψηλών προδιαγραφών, αποκλείουμε αυστηρά τη χρήση βλαβερών ουσιών, όπως parabens, SLS, και υποπροϊόντα πετρελαίου. Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, όχι μόνο στα τελικά προϊόντα, αλλά ούτε και στα επιμέρους συστατικά τους. Οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον. Το design των προϊόντων, τα γραφιστικά, οι φωτογραφίσεις, ο σχεδιασμός, ακόμη και η κατασκευή των καταστημάτων, δημιουργήθηκαν με πολύ προσωπική εργασία, μεράκι και επιμέλεια.
Δεσμευόμαστε, λοιπόν, να μείνουμε πιστοί στην ποιότητα των προϊόντων μας και να συνεχίζουμε να δημιουργούμε, έχοντας πάντα ως βασικό χαρακτηριστικό τον σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο.

Η εταιρεία Cat with Hat συνεχίζει πιστή το όραμά της και σας προτρέπει να εξερευνήσετε τον μαγικό της κόσμο…