Καλές Γιορτές με προϊόντα Cat with Hat!

Καλές Γιορτές με προϊόντα Cat with Hat!

Μια ανάσα πριν την πιο όμορφη εορταστική περίοδο του χρόνου και με τη νέα κατάσταση που βιώνουμε όλοι, ίσως περνάει η σκέψη από το μυαλό μας να αποβάλουμε τις μεγάλες προσδοκίες για τα φετινά ρεβεγιόν…

Σίγουρα θα είναι Χριστούγεννα διαφορετικά για όλους μας, δε θα βγούμε, δε θα συναντήσουμε τις μεγάλες παρέες μας, δε θα φορέσουμε τα πιο αστραφτερά μας ρούχα…Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι δε μπορούμε να περάσουμε όμορφα με τους δικούς μας ανθρώπους και να διασκεδάσουμε . Αυτό που πραγματικά μετράει είναι να δώσουμε εμείς τον παλμό και να ζήσουμε ξεχωριστές στιγμές, ανάλογα με τις υπάρχουσες δυνατότητες, χωριστά ή μαζί με τους αγαπημένους μας.

Επομένως, είτε οι επιλογές μας είναι εκκεντρικές είτε πιο διακριτικές καλούμαστε να κλέψουμε τα βλέμματα και στο φετινό ‘πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν’ με τη δική μας λάμψη και την αυτοπεποίθηση που αποπνέουμε. Είναι σημαντικό επομένως για να έχουμε τη διάθεση που αρμόζει να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να αναδείξουμε την όμορφη και υγιή μας πλευρά. Όμορφο χαμόγελο, ξεκούραση και κυρίως σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας. Προτείνουμε τα διαλεχτά προϊόντα της σειράς Cat with Hat για θρέψη και ενυδάτωση, συνδυαστικά με τις μοναδικές τους μυρωδιές που καλύπτουν διαφορετικά γούστα.

Για το λόγο αυτό σας ετοιμάσαμε εκπληκτικές δωροπροτάσεις για όσους έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Στο site μας θα βρείτε τα αγαπημένα σας είδη σε ξύλινα ή χάρτινα κουτιά, σε χειροποίητα πλεκτά καλάθια με minimal σχέδια, έτοιμα να μπουν σε τσαντάκια και περιτυλίγματα. Ανακαλύψτε το ιδανικό δώρο ανάμεσα στα σετ με Christmas Limited Edition Σαπούνια ελαιολάδου και bathbombs,τα νέα αφρόλουτρα με αρώματα βανίλια-αχλάδι, τσιχλόφουσκα, γκουάβα ή καραμέλα, τις διαφορετικές επιλογές των body creams και body scrubs αλλά και τις παραδοσιακές φόρμουλες των σαπουνιών ελαιολάδου για μαλλιά και δέρμα. Σας παροτρύνουμε να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις και να «χαρίσετε» μια αίσθηση φροντίδας και περιποίησης.

Ανάμεσα στις προτάσεις, ξεχωριστή θέση έχει το δωροκαλάθι με ανδρικό σετ περιποίησης για εκείνους που αγαπάνε να φροντίζουν τον εαυτό τους, αλλά και εκείνους που αφήνουν εμάς να τους φροντίζουμε.

Τοποθετήστε τα κάτω από το δέντρο και περιμένετε να ανοιχτούν την κατάλληλη στιγμή για να χαρίσουν χαμόγελα αυτές τις δύσκολες ώρες. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας δώσει την ευκαιρία να ανταμώσουμε.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!
…και υπενθυμίζουμε ότι η πιο όμορφη πλευρά μας είναι η υγιής! 

Share this post