Christmas Limited Edition: Soap Νο.1…Sugarplum Mary!!!

Christmas Limited Edition: Soap Νο.1…Sugarplum Mary!!!

Έχει μπει για τα καλά ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου, ο Δεκέμβρης και καθώς, όλους μας διαπνέει αυτή η ευχάριστη ανυπομονησία για τις γιορτές, αποζητούμε λίγη… μαγεία στην καθημερινότητα μας. Και κανείς δε θα μπορούσε να την εκπροσωπεί καλύτερα από την Sugarplum Mary, το τελευταίο μας ξωτικό που χάρισε το όνομά του στο τρίτο κατά σειρά ✨Christmas Limited Edition σαπούνι ελαιολάδου✨του Cat with Hat.

H ιστορία της ξεκινάει σε ένα απόμερο ορεινό χωριό της Ασίας. Όλα τα ξωτικά που ζούσαν εκεί ήταν μοναχικά και σκληροτράχηλα στους τρόπους. Έτσι η πάντα χαμογελαστή Sugarplum Mary ξεκίνησε να φτιάχνει γλυκίσματα και να τα χαρίζει στους γείτονές της με σκοπό να φέρει τους κατοίκους του χωριού πιο κοντά. Πολύ σύντομα πέτυχε το στόχο της και φάνηκε το ταλέντο της στη ζαχαροπλαστική, διαδόθηκε μάλιστα σε άλλα χωριά… μέχρι που έλαβε ένα γράμμα από την γυναίκα του Άη-Βασίλη που την καλούσε να εργαστεί στο Τμήμα Γλυκών του Βόρειου Πόλου. Δεν πέρασε πολύς καιρός και το ξωτικό μας, η μικροσκοπική μαυρομάλλα Sugarplum Mary αναδείχθηκε στη κορυφαία βοηθό της κυρίας Άη-Βασίλη και υπεύθυνη του Τμήματος Γλυκών. Στον ελεύθερο της χρόνο εξασκείται στο karate και διδάσκει σε μικρά ξωτικά τη τοπική ασιάτική της διάλεκτο… όταν βέβαια έχει, γιατί δεν αναφέραμε πόσο νόστιμες είναι και οι αλμυρές της σπεσιαλιτέ όπως γαλοπούλα με δαμάσκηνα και κουκουνάρι, τηγανιτό ρύζι με μοσχάρι Σετσουάν, spring rolls σε πεντανόστιμες χρωματιστές παραλλαγές που σαφώς παίρνουν χρόνο. Η αγαπημένη μας Mary φροντίζει για την διατροφή όλων των ξωτικών. Έτσι έχει πάντα στην ποδιά της μια τεράστια λίστα με υλικά και ετοιμάζει τα τρία κύρια γεύματα και τα δύο σνακ που πρέπει να τρώνε όλοι οι εργαζόμενοι φίλοι της που φτιάχνουν τα παιχνίδια και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού. Φυσικά, δεν παραμελεί ποτέ τους ταράνδους! Μέσα σε όλο αυτό το πρόγραμμα, απορούμε πως ξεκίνησε να γράφει το νέο βιβλίο ζαχαροπλαστικής «Εξωτικά γλυκίσματα» (αναμένουμε τη μοναδική συνταγή Πάβλοβα gianduja με αυθεντικό παγωτό καραμέλα βουτύρου…

Τα χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου της δεσποινίδος Sugarplum Mary δε θα μπορούσε να έχει διαφορετική μυρωδιά εκτός από αυτή ενός αυθεντικού ζαχαρωτού. Γι’ αυτό και στην όψη ομοιάζει με τις αυθεντικές κόκκινες και άσπρες καραμέλες των παιδικών μας χρόνων, διακοσμημένο με πραγματικά cranberries και παπαρουνόσπορους. Το άρωμα και η ποιοτική του σύσταση σίγουρα θα κερδίσουν μικρούς και μεγάλους που επιδιώκουν να περιποιηθούν σε βάθος την επιδερμίδα τους και απολαμβάνουν να απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα ευωδίες Χριστουγέννων και γλυκών.

Share this post