Φυσικό Σαπούνι Ελαιολάδου “Grey Vine”

Φυσικό Σαπούνι Ελαιολάδου “Grey Vine”

Πλέον ο κανόνας είναι ο άνδρας να είναι αξύριστος. Μας αρέσει. Αγαπάμε όμως και τις αλλαγές. Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια τολμηρή αλλαγή σας συστήνουμε το Grey Vine.  Ένα σαπούνι ελαιολάδου με μπετονίτη και αλόη. Αν πάλι θέλετε ένα καλό ενυδατικό σαπούνι κατάλληλο για ξύρισμα και στο σώμα, η σύστασή μας παραμένει ίδια.

Το γκρι σαπούνι του Cat with Hat γνωστό και με τον-παραπλανητικό θα λέγαμε-όρο “ανδρικό σαπούνι” είναι η ιδανική επιλογή αντί αφρού ξυρίσματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ξύρισμα οποιασδήποτε περιοχής προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς.

Μια μικρή αναφορά στα βασικά συστατικά της φόρμουλας θα σας πείσει…

Ο μπετονίτης ή ηφαιστειακή άργιλος είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία. Συμβάλλει στην αφαίρεση τον παραγόμενων τοξινών από τους πόρους του δέρματος ενώ διαθέτει και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Περιέχει αρνητικά φορτισμένα ιόντα τα οποία έχουν την ιδιότητα να έλκουν ουσίες που είναι θετικά φορτισμένες, όπως βαρέα μέταλλα και άλλες χημικές ουσίες. Μάλιστα, χρησιμοποιείται ως αποτοξινωτικό μέσο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ως επιλογή στο συγκεκριμένο σαπούνι συμβάλλει ώστε να καθαρίζουν οι πόροι και το ξύρισμα να είναι βαθύτερο και να διαρκεί περισσότερο.

H Αλόη Βέρα αποτελεί ιδανική επιλογή στη φόρμουλα ενός σαπουνιού που χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Διεγείρει αναπλαστικούς ιστούς και συμβάλλει στην επούλωση πληγών. Ανακουφίζει από τον κνησμό που αποτελεί κύρια αιτία μόλυνσης των πληγών. Είναι αξιοσημείωτο ότι μειώνει την πιθανότητα μόλυνσης του τραυματισμένου δέρματος αφού δημιουργεί ένα προστατευτικό λεπτό στρώμα στο εφαρμοζόμενο σημείο. Είναι σαφές ότι η αλόη ενισχύει σημαντικά την προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς ή άλλες βλάβες.

Το Grey Vine είναι πλούσιο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και άλλα, υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια. Γνωστά για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική τους δράση, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και το ενυδατώνουν σε βάθος. Είναι σημαντικά συστατικά στην παρασκευή του συγκεκριμένου σαπουνιού αφού είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την λιπαντική τους δράση κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος.

Η απλή σύσταση του Grey Vine αποτελεί και το μυστικό του. Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπικό καθαρισμό, όπως ένα κοινό, αλλά αγνό σαπούνι με βάση το ελαιόλαδο. Το σύνολο όμως των περιεχόμενων ελαίων και φυσικών στοιχείων το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για την «βίαιη» διαδικασία του ξυρίσματος και το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα. Είναι βέβαιο ότι το διακριτικό και ευχάριστο άρωμα σαν after shave δε θα περιορίσει τη χρήση του από κανέναν. Οπότε… ανεξάρτητα από το φύλο σας, για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας προτείνουμε μία δοκιμή από το… «ανδρικό» μας σαπούνι. Πιστεύουμε αρκεί για να σας πείσει!

Share this post