Christmas Limited Edition: Soap Νο.2…Pepper Minstix!!!

Christmas Limited Edition: Soap Νο.2…Pepper Minstix!!!

Το δεύτερο από τα ✨Christmas Limited Edition, σαπούνια ελαιολάδου✨ του Cat with Hat, έφτασε με τη σειρά του στο κατάστημά μας! Ονομάζεται Pepper Minstix, είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο ξωτικό του Άη-Βασίλη και υπόσχεται να δώσει μια πιο πικάντικη νότα στις φετινές μας γιορτές.

Ο μύθος λέει ότι ο Pepper Minstix, μεγαλωμένος στην Ισπανία, κατάγεται από οικογένεια Ιπποτών-Ξωτικών. Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα χρόνια, η ανατροφή του ήταν επικεντρωμένη στη σωματική και πνευματική άσκηση, στην πειθαρχία και την διαπαιδαγώγηση με τις ύψιστες αρχές των ξωτικών. Το σύνολο των αρετών που τον διακατέχουν, τον ανέδειξαν στον ιδανικό επικεφαλής του Elf Control και ανώτατο υπεύθυνο διατήρησης της Μυστικής Τοποθεσίας του Χωριού του Άη-Βασίλη. Αυτή η δουλειά που του έχει ανατεθεί, είναι πολύ σημαντική, αν αναλογιστεί κάποιος ότι η τοποθεσία αυτή αποτελεί ένα κοινό μυστικό των Ξωτικών που δεν πρέπει να αποκαλυφτεί στα δισεκατομμύρια παιδιά και ενήλικες!
Ο
Pepper Minstix κυκλοφορεί συνεχώς με τη στολή υπηρεσίας του που είναι γεμάτη από χρυσά παράσημα γενναιότητας και ηρωισμού που κέρδισε σε διάφορες αποστολές όπως η διάσωση ενός νεαρού ταράνδου που κατά την πρώτη του απογείωση μπερδεύτηκε στα χαλινάρια του ελκήθρου. Η πιο ξεχωριστή φορά, όμως, από όλες ήταν μια φωτεινή χειμωνιάτικη μέρα που ξαφνικά ακούστηκε μια δυνατή βροντή, δίχως να υπάρχουν σύννεφα. Ο Pepper Minstix, κοίταξε τον ουρανό και είδε να πετάει σε χαμηλό υψόμετρο ένα μεγάλο, επιβατηγό αεροπλάνο, μια τεράστια απειλή για τη μυστική τοποθεσία του χριστουγεννιάτικου, αόρατου χωριού. Αμέσως έδωσε εντολή να λειτουργήσουν στο μέγιστο οι τεράστιες μηχανές που παράγουν λευκό, πυκνό μαλλί της γριάς, άσπρο βουτυρένιο ποπ κορν και αλατισμένη καραμέλα, οι κατασκευαστές marshmallows και τα μπλέντερ με την κρέμα ζαχαροπλαστικής. Σε 10 μόλις λεπτά, το χωριό δε ξεχώριζε ανάμεσα στο χιονισμένο τοπίο, αφού είχε «βομβαρδιστεί» από τα ζαχαρωτά. Όταν ο κίνδυνος πέρασε, ο Pepper Minstix κορδώθηκε από υπερηφάνεια, ενώ όλα τα κορίτσια-ξωτικά του χωριού είχαν γοητευτεί από την ανδρεία και το… πικάντικο ταπεραμέντο του ήρωα της μέρας.
Εκείνη τη φορά, το παράσημο δόθηκε στον
Pepper από τον ίδιο τον Άη-Βασίλη…

Το σαπούνι ελαιολάδου Pepper Minstix παρασκευάζεται από φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας, όπως ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ, χωρίς τη χρήση SLS/SLES και Parabens. Η ιδιότητα του να καθαρίζει αποτελεσματικά, χωρίς να αφαιρεί τη φυσική υγρασία από την επιδερμίδα είναι ο κύριος λόγος για να το επιλέξετε. Όμως, το χριστουγεννιάτικο άρωμα μπαχαρικών και η εμφάνιση του που θυμίζει κρέμα βανίλια, διακοσμημένη με αστεροειδή άνισο και φλούδες από πορτοκάλι σίγουρα θα σας προσφέρει μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που θα σαγηνεύσει τις αισθήσεις σας!

Share this post