0 προϊόντα
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0,00 €

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται σε συνεργασία με τη Speedex, εταιρεία courier.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την επιβεβαίωση πληρωμής εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος.

Χρόνος Παράδοσης --> Ελλάδα : 2-3 ημέρες.

Η επιπλέον χρέωση αποστολής είναι 5,00€.

Άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

                                               ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τη μη τήρηση των υπολογιζόμενων χρόνων παράδοσης όταν οφείλονται σε καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρίας ή σε φυσικά αίτια. Σε χώρες εκτός Ε.Ε, ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για τον εκτελωνισμό και την πληρωμή τυχόν έξτρα χρεώσεων από εισαγωγικούς φόρους ή πιθανές τελωνειακές χρεώσεις.

Διεύθυνση Αποστολής: Στέλνουμε το πακέτο σας στη διεύθυνση που έχετε δώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Υπάρχει ακόμη η επιλογή να δώσετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής από τη δική σας.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχει δοθεί αποδειχθεί λανθασμένη και το πακέτο επιστραφεί σε εμάς ως μη παραδοτέο, ο πελάτης πληρώνει για την εκ νέου αποστολή ή έχει την επιλογή να ακυρώσει την παραγγελία και να γίνει επιστροφή χρημάτων για την αγορά του, μείον τα έξοδα αποστολής.

Στείλτε ένα δώρο: Αν επιθυμείτε να στείλετε την παραγγελία σας ως δώρο σε ένα φίλο/μία φίλη σας, διευκρινίστε στις «σημειώσεις» (κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας-checkout) τη διεύθυνση του φίλου/της φίλης σας και θα αποσταλεί σε συσκευασία δώρου, χωρίς την απόδειξη και με μία ευχητήρια κάρτα με τις δικές σας ευχές.

Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Δωρεάν Μεταφορικά || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν αποστολή των προιόντων σας για όλες τις παραγγελίες άνω των 50 €.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Μπορείτε να καλέσετε στο 2103647008, στο 2281031766 ή στο 6983944297 και να μας δώσετε την παραγγελία σας, σε ωράριο καταστημάτων. 
Εκπτωτικά Κουπόνια || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Εκπτωτικά Κουπόνια
Επωφεληθείτε από τα εκπτωτικά κουπόνια που κατα καιρούς ενεργοποιούμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
NewsLetter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της εταιρείας μας και των προιόντων της.