Πλεκτές Δημιουργίες με την υπογραφή Cat with Hat!

Πλεκτές Δημιουργίες με την υπογραφή Cat with Hat!

Μπαίνοντας κάποιος στο ζεστό χώρο του Cat with Hat στη χώρα της Κύθνου θα παρατηρήσει ότι ανάμεσα στις τόσες μυρωδιές και τους περιέκτες με τα πολύχρωμα δημιουργήματα που θυμίζουν ένα πιο σύγχρονο κατάστημα με…μαγικά φίλτρα, κρύβονται σε κάθε γωνιά εκπλήξεις. Χειροποίητα πλεκτά καλάθια σε διάφορα χρώματα μεγέθη και σχήματα τραβάνε την προσοχή και δίνουν μια πιο σπιτίσια νότα στο μαγαζί του γάτου με το καπέλο. Η αρχική σκέψη για τη δημιουργία τους ήταν να αποτελέσουν μια πιο ιδιαίτερη συσκευασία για τα δώρα που προορίζονται για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που θα μένει, θα είναι χρήσιμη και καλαίσθητη. Τα χειροποίητα αυτά καλαθάκια φτιαγμένα με μεράκι από την μαμά της Ελένης , δημιουργού του Cat with Hat τράβηξαν τα βλέμματα και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από όλους εσάς για την μοναδική τους ποιότητα και αισθητική. Έτσι, σταδιακά κέρδισαν επάξια την θέση τους ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα του Cat with Hat αφού αν και όχι καλλυντικά ήρθαν για να επιβεβαιώσουν τη φιλοσοφία του brand. Ποιότητα, φαντασία και πρωτοτυπία ενσαρκώνονται στις χειροποίητες δημιουργίες πάντα με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το πλέξιμο είναι είτε νήμα από φυσικό σχοινί ιούτης, είτε βαμβακερό νήμα, το οποίο κάποιες φορές προέρχεται από παλιά βαμβακερά υφάσματα, ρούχα κυρίως γνωστό και ως κουρελόνημα. Στην παραγωγή του βοηθάει και η γιαγιά της οικογένειας που εργαζόταν για χρόνια ως μοδίστρα. Η ετικέτα με το λογότυπο είναι από δερματίνη, κι όχι δέρμα.

Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι με βούρτσα, κρύο νερό και απορρυπαντικό χωρίς να φθαρούν.

Σχετικά με το στυλ των καλαθιών, η δημιουργός επιλέγει κυρίως μίνιμαλ σχέδια που να μπορούν να βρουν τη θέση τους σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ανεξαρτήτου ύφους. Με τον πρακτικό σχεδιασμό τους, μπορούν να συμβάλλον στην αποτελεσματική οργάνωση του μπάνιου, του υπνοδωματίου, του γραφείου ή της κουζίνας, ανάλογα με το μέγεθος και τις απαιτήσεις του χώρου. Αγαπημένη μας πρόταση είναι η αξιοποίηση ενός σχετικά μεγάλου καλαθιού για μικρά πετσετάκια που προορίζονται για τους επισκέπτες, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον.

Άλλες πρωτότυπες πλεκτές δημιουργίες είναι η χειροποίητη θήκη για το σαπούνι και το πλεκτό σφουγγάρι απολέπισης, επίσης από φυσικό νήμα ιούτης. Το σφουγγάρι αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Η θήκη χρησιμοποιείται είτε για μεταφορά ή αποθήκευση είτε συνδυαστικά με το σαπούνι για απολέπιση σώματος. Μπορείτε, επίσης, να συλλέξετε τα υπολείμματα σαπουνιού κάνοντας οικονομία στην χρήση του.
Μετά από κάθε χρήση ξεπλύνετε με άφθονο κρύο νερό και αφήστε τη θήκη ή το σφουγγάρι να στεγνώσουν καλά.

Share this post