Pink Spirit… για μεταξένιο δέρμα!

Pink Spirit… για μεταξένιο δέρμα!

Χειροποίητο, φυσικό, ενυδατικό. Το σαπούνι ελαιολάδου «Pink Spirit» ήρθε για να δώσει μια ροζ νότα στη ζωή σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το δέρμα σας από ένα σαπούνι με υψηλής ποιότητας, βιολογικό ελαιόλαδο για την καθημερινή σας καθαριότητα. Τα αγνά συστατικά του, επεξεργαζόμενα με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, συνθέτουν μία φόρμουλα που θα σας κάνει να απαρνηθείτε τα  εμπορικά προϊόντα καθαρισμού. Η διαδικασία αυτή δεν καταστρέφει τα θερμοευαίσθητα θρεπτικά συστατικά του ελαιολάδου τα οποία είναι και ιδιαίτερα σημαντικά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Οι βιταμίνες Α και Ε θρέφουν και λειαίνουν την επιδερμίδα ενώ με την αντιοξειδωτική τους δράση καταστρέφουν τις παραγόμενες ελεύθερες ρίζες που συμβάλλουν στη διαδικασία της γήρανσης. Το σαπούνι ελαιολάδου στην τελική του μορφή περιέχει φυσική γλυκερίνη, έναν σπουδαίο ενυδατικό παράγοντα. Αξιοσημείωτο είναι ότι στα ανάλογα βιομηχανικά σαπούνια αφαιρούν τη γλυκερίνη και την αξιοποιούν σε άλλα είδη περιποίησης.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για ξηρές, κουρασμένες ή ώριμες επιδερμίδες καθώς συμβάλει στην πρόληψη των ρυτίδων. Το περιεχόμενο υγρό μετάξι (Hydrolyzed Silk Protein) είναι πλούσιο σε αμινοξέα, όπως η σερίνη, που εισχωρεί σε βάθος και δεσμεύει την υγρασία. Το δέρμα έχει την τάση να αφυδατώνεται από την αλλαγή θερμοκρασίας, αλλά και τα επιφανειοδραστικά, που βρίσκονται σε πληθώρα καθαριστικών του εμπορίου.

Το «Pink Spirit» είναι μαλακτικό και προσφέρει σε βάθος ενυδάτωση στο διψασμένο και αφυδατωμένο δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Σε αντίθεση με τα σκληρά σαπούνια, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

Είναι εμπλουτισμένο με επιπλέον φυτικά έλαια και βούτυρο καριτέ, των οποίων τα οφέλη απολαμβάνει όποιος δοκιμάσει αυτό το αγαπημένο προϊόν. Το φυσικό εκχύλισμα από ρόδι (Punica Granatum Fruit Extract) είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, μέταλλα και βιταμίνες και αποτελεί ισχυρό καταπραϋντικό, ενώ δίνει ένα ελαφρύ φρουτώδες άρωμα.

Ο καθαρισμός αποτελεί την πρώτη κίνηση περιποίησης για πρόσωπο και σώμα. Έτσι αποβάλλεται η περίσσεια λιπαρότητα και η επιδερμίδα προετοιμάζεται για να δεχθεί ενυδατικούς παράγοντες. Οι πόροι δεν φράσσονται και το δέρμα αναπνέει, αποβάλλοντας ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ.

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι, όχι μόνο για το πρόσωπο, αλλά για ολόκληρο το σώμα, χρειάζεται να επιλέξετε ένα σαπούνι που θα φροντίζει ουσιαστικά την επιδερμίδα σας, δεν θα σας περιορίζει στη συχνότητα χρήσης και δε θα σας δημιουργεί ενοχλήσεις και ερεθισμούς… ναι, ακόμα και αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα! Για το λόγο αυτό το «Pink Spirit» αποτελεί την πρόταση του Cat with Hat για δέρμα… πραγματικά μεταξένιο!

Share this post